Galulue faʻatasi e faʻamautinoa le tuʻuina atu o poloaiga

2022-08-02

Sa vevela le tau, ae sa faigata ona taofi le naunautaiga. O tagata faigaluega i le laina pito i luma o le fale faigaluega sa afu pei o timuga ma tatalia le maualuga o le vevela. Sa latou tau pea i luga o le laina pito i luma ina ia mautinoa e mafai ona maeʻa a matou poloaiga ma tuʻuina atu i le taimi.


Ae ui i lea, ona o le faʻapipiʻiina o poloaiga tau fefaʻatauaʻiga i fafo, E-Commerce poloaiga ma feteʻenaʻiga tuʻuina atu, ina ia mautinoa e mafai ona auina atu a matou poloaiga i le taimi ma le taimi, o le matou Matagaluega o fefaʻatauaʻiga i fafo na auai i le faʻapipiʻiina o galuega ma galulue faʻatasi ma tagata faigaluega a le matagaluega afifi e faasaga i le vevela maualuga.


E ui lava e le o umi le taimi faigaluega e faʻatusatusa i tagata faigaluega o loʻo tau i le laina pito i luma mo se taimi umi, ma e le o poto tele a matou galuega pe a faʻatusatusa ia i latou, matou te vaʻaia mea faʻaoga taʻitasi, ma afifi oloa taʻitasi. E ui ina afu tagata uma, e faia e tagata uma ma le faʻaeteete.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy